Älskar blickarnaÄlskar Kramarna

Hej!
Åh vad jag är glad att du har hittat hit. Jag heter Madeleine och är 30 år. Jag och min kamera bor i Lerum och fotar främst i västsverige men kan abslout lämna min trygga zon för speciella tillfällen. Jag vill ju så gärna träffa dig.

Jag är själv gift, nygift faktiskt =) Har två små troll på fyra år. Så jag vet vad det innebär att ha fjärilar i magen under bröllopsdagen och jag vet också hur mycket fina fotografier från tex graviditeten betyder så här i efterhand. 

Något mer om mig. Jag är gruppträningsinstruktör, tvåbarnsmamma, fru, teckenspråkig. Tycker om när det är städat hemma, funkar inte så bra med två små vilda killar kan jag tillägga. Har en hund som heter Freja och jag kör en liten Ford som jag älskar :) Kallas Madde eller Madden av de flesta jag känner.

Ha nu en riktigt fin dag och tveka inte att kontakta mig om ni är nyfikna på att boka en fotografering. Jag vill träffa dig.

Kram Madde.
"Tack för att du fångade vår dag på ett romantiskt & naturligt sätt. Vill man ha en lyhörd fotograf som gör allt för att brudparet ska trivas är Madeleine det bästa valet. Tack för en mysig dag & väldigt fina bilder! 
Kram Michaela & Alexander"
Älskar glädjen


Älskar skratten

Älskar kyssarna
Magin,
åh magin!!

bröllopsfotograf i Göteborg, brudpar, bröllopsfotograf